Nieuws

Onze collega’s op fietstocht langs de Nete

Enkele collega’s van Remant Globe Logistics en Remant Africa Logistics strekten de benen en vertrokken op een vrijdagavond op een after-work fietstocht van 80 km langsheen de Nete en vele andere leuke plekjes.

“De voorspelling van een warme avondzon nodigde uit voor een fietstochtje met de collega’s. Zodoende stonden we na de werkdag in Remant-outfit paraat voor ons kantoorgebouw voor een ‘tochtje’ van een 80-tal kilometer, zorgvuldig uitgestippeld door collega Nils.

Eens we het fietspad langs de Ring van Antwerpen achter ons hadden gelaten, werd het iets rustiger en konden we op ‘t gemak de fiets-o-strade tot in Duffel afrijden. Al keuvelend ontdekte ik dat Patrice, een nieuwe collega van Remant Africa Logistics, triatleet is en als doel heeft gesteld om volgend jaar de Marmotte te rijden in de Franse Alpen. Petje af!

Ter hoogte van Duffel sloegen we af richting Walem over het kronkelende jaagpad langs de Nete, om dan enkele pittoreske dorpjes later de Schelde over te steken aan de brug van Temse.

Omdat we ‘forwarders’ in hart en nieren zijn, fietsten we niet enkel de door gps voorgestelde routes af, maar volgden we ook af en toe ons instinct om andere wegen te zoeken die ons op een leukere manier op onze bestemming brachten. Altijd op zoek naar de beste oplossing! Zo kwamen we op een heel mooi pad uit, iets voor Kruibeke, met zicht op “de lichtjes van de Schelde”. De ondergaande zon zorgde voor net dat ietsje extra’s. En wij dan natuurlijk onze fietslichtjes aan.

Een 10-tal kilometer verder kwamen we dan uit aan de Voetgangerstunnel die ons terug naar Rechteroever bracht, waar we voldaan terug in het zicht kwamen van de kantoren van Remant.

Uiteraard was het ontdekken van deze mooie fietsroute echt de moeite, maar het was vooral leuk om de collega’s beter te leren kennen, ook van de andere entiteiten binnen de Remant Groep. Ik kijk al uit naar de volgende rit! Want die komt er zeker!”

Nieuwsberichten

Meer informatie nodig?

Contacteer ons