Douane-agentuur

  Uw adviseur bij alle douaneformaliteiten

  De douane-activiteiten zijn strikt afgescheiden van de expeditie-activiteiten en vormen binnen de Remant Groep een zelfstandige en neutrale eenheid.

  Remant Customs ondersteunt zowel KMO’s als grote bedrijven, maar ook binnenlandse- en buitenlandse expediteurs, rederijen en scheepvaartagenturen. Met deze aparte entiteit nemen we alle administratieve douaneformaliteiten voor onze rekening die de internationale goederenstromen met zich meebrengen.

  Als neutraal douane-agentuur biedt Remant Customs u douane- en accijnsadvies, afgestemd op uw activiteiten. Dankzij onze strategische begeleiding garanderen we dat u de internationale wetgeving naleeft en kosten bespaart.

  Interesse in een samenwerking?

  Contacteer ons.

  Customs

  Remant Customs faciliteert u als zelfstandige en neutraal agentschap bij alle douane gerelateerde rechten en plichten. Onze Customs Architects zorgen er voor dat uw goederenstroom vlot verloopt. Zij ondersteunen u bij import, export en transit clearance, centralised clearance, inbound- and outbound process relief, bonded warehousing,…

  Remant Customs zet in op innovatie, digitalisering en is steeds mee met de laatste ontwikkelingen. Dankzij onze strategische begeleiding, kunnen we u volledig ontzorgen, garanderen we dat u de internationale wetgeving naleeft en kosten bespaart.

  Expert in logistieke niches

  Wij bieden u meer dan 40 jaar ervaring en knowhow van het volledige expeditietraject. Onze Transport Architecten tekenen uw optimale logistieke traject van A tot Z uit.

  Lees meer

  Persoonlijke service & inzet op lange termijn

  Bij Remant bouwen we langetermijnrelaties uit met onze klanten. We spelen snel en flexibel in op uw wensen en behoeften en werken uw logistiek traject volledig op maat uit.

  Lees meer

  Toekomstgedreven

  We houden onze blik voortdurend op de toekomst gericht, en we verwelkomen nieuwe technologische ontwikkelingen met een open visie.

  Lees meer