Project Logistiek & Speciaal Transport

Of het nu gaat om volumineuze biertanks vanuit Tsjechië, een complete bottellijn van Duitsland naar Afrika of extreem zware walsen van China naar België, als Transport Architects verzorgen we het transport van uw uitzonderlijke ladingen van deur tot deur.

Onze ervaren expediteurs zorgen dat uw lading volgens afspraak en budget veilig opgehaald en geleverd wordt. Remant is specialist op het gebied van internationale logistiek voor uitzonderlijke ladingen of moeilijk bereikbare locaties. Zo ontzorgen we u in het hele logistieke proces.

Logistiek maatwerk voor uw complex transport of buitenmaatse lading

Het vervoer van uitzonderlijke lading vraagt om een grondige voorstudie, kennis van het terrein en continue monitoring tijdens het transport. Onze Transport Architecten hebben de ervaring om de risico’s in kaart te brengen én beschikken over de lokale contacten en partnerships voor een veilige en vlotte levering. In overleg met u maken we een plan op maat op.

Knowhow van Afrikaanse corridors

Onze teams gaan regelmatig ter plaatse en volgen veranderingen in het logistieke landschap in de regio op. Vertrouwen vormt de basis van onze partnerships. Dit zorgt voor een stabiele en vruchtbare samenwerking. Persoonlijkheid sijpelt door in alle aspecten van de Remant Groep waar klanten, partners en leveranciers de vruchten van plukken.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op onze excellente en professionele service en kennis van:

  • project management en VLM: site visits, routeverkenningen, brugcalculaties, bemiddeling met stakeholders en een transparante kostenanalyse met alle transportmodi, vergunningen aanvragen, verwijderen van straatmeubilair, afsluiten elektriciteitsleidingen …
  • projectcargo,
  • uitzonderlijk vervoer voor buitenmaatse en/of zware ladingen: van mijnbouwmachines, uitrustingsgoederen, stalen of gietijzeren buizen, zware transformatoren of generatoren tot grondstoffen … wij verzorgen het transport van deur tot deur en van de fabriek tot bij de eindklant,
  • moeilijk bereikbare gebieden,
  • land specifieke administratieve verplichtingen en lokale gebruiken.

We realiseren het traject via multimodaal transport om de meest kostenefficiënte, veilige en snelle levering van uw project te verzorgen. Ons wereldwijd netwerk van betrouwbare en professionele partners staat garant voor hoogstaand kwalitatief vervoer en biedt leveringszekerheid.

Vragen over Project Logistiek en Speciaal Transport ?

Contacteer ons