Achter de schermen van Remant

Nieuwsberichten

04.06.21
Globe Logistics - Nieuws
Remant Globe Logistics en Steelduxx richten samen REKUPP op, nicheforwarder voor de recyclage-industrie.  
Lees meer
26.05.21
Cool Logistics - Nieuws
Het team van Remant Cool Logistics zal de klanten voortaan bedienen vanuit onze locaties in België, Nederland én Florida. De uitvalbasis in Florida heeft een strategische ligging nabij Port Everglades en Miami. Vanuit Centraal en Zuid-Amerika is Florida tevens de toegangspoort tot de USA.
Lees meer
19.02.21
Remant - Nieuws
Remant verwelkomt Diego Barriga om samen met Steve Alaerts Foodcareplus en Lancaster Logistics aan te sturen.
Lees meer
26.01.21
Africa Logistics - Nieuws
Onze Projects Logistics and Engineering divisie heeft zich aangesloten bij de Atlas Breakbulk Alliance.
Lees meer
15.01.21
Africa Logistics - Nieuws
Onze collega Caroline Laurijsen is één van de geselecteerden van '40 Under 40', een campagne geïnitieerd door AntwerpXL, die talenten van de breakbulk en heavy-lift industrie in de schijnwerpers zet.
Lees meer
10.01.21
Africa Logistics - Nieuws
Remant Africa Logistics heeft zich aangesloten bij Project Logistics Alliance. In dit wereldwijde netwerk van professionals wisselen we voortaan kennis en ervaringen uit op het gebied van projectlogistiek, engineering en speciale transporten.
Lees meer
19.11.20
Cool Logistics - Nieuws
Remant Cool Logistics neemt de coördinatie op zich om reefercontainers met een importlading te hergebruiken voor export. Om te vermijden dat reefercontainers leeg vervoerd worden over de weg, werd een optimalisatie gevonden door containers na levering meteen te hergebruiken en vervoeren via binnenvaart.
Lees meer
18.06.20
foodcareplus - Nieuws
Vanuit de voedingsindustrie zien we enkele tendensen en opportuniteiten als gevolg van COVID-19. Deze crisis duwt ons in de richting van innovatieve oplossingen. Zullen we een ‘digitale mind shift’ maken?
Lees meer
02.06.20
Remant - Nieuws
Remant biedt haar klanten van de verschillende business units ondersteuning bij Project Logistiek en Speciaal Transport. Dankzij jarenlange ervaring in complexe leveringen qua gewicht, omvang, traject, moeilijk bereikbare bestemmingen ... kunnen we onze klanten hier volledig in ontzorgen.
Lees meer
Aan het laden