Achter de schermen van Remant

Nieuwsberichten

23.12.22
Remant - Nieuws
Onze appelverkoop voor De Warmste Week - met steun van de Belgische Fruit Veiling - heeft 2.235,00 euro opgebracht. Er werd symbolisch voor elke medewerker een extra zakje besteld. Deze appels hebben we vandaag aan de Antwerpse Voedselbank geschonken. Zo hebben we met één actie twee doelen kunnen steunen.
Lees meer
13.10.22
foodcareplus - Nieuws
Foodcareplus zag veel bekende en nieuwe fruitspecialisten tijdens Fruit Attraction 2022. Een event in teken van innovatie en netwerken.
Lees meer
07.10.22
Africa Logistics - Nieuws
Team Automotive onderhoudt sterk klanten- en partnernetwerk in Centraal-Afrika.
Lees meer
05.10.22
Cool Logistics - Nieuws
Remant Cool Logistics kiest voor de binnenvaart als belangrijk onderdeel van onze multimodale oplossingen voor het transport van reefers.
Lees meer
28.04.22
Remant - Nieuws
Remant Transport Architects doneerde voor de tweede keer een mooie hoeveelheid hardware aan de organisatie Close The Gap.
Lees meer
12.04.22
foodcareplus - Nieuws
De Haven van Antwerpen, Foodcareplus, Dockflow en TrakAssure lanceren een trackingsysteem dat de temperatuur van de container en de vracht opvolgt.
Lees meer
04.04.22
foodcareplus - Nieuws
Lancaster team zet groei verder onder de vleugels van foodcareplus.
Lees meer
02.11.21
Globe Logistics - Nieuws
We vierden deze verjaardag met een verrassingsontbijt op kantoor.
Lees meer
22.10.21
foodcareplus - Nieuws
“Terugblikken en bouwen aan de toekomst!” Cool Logistics is 's werelds grootste bijeenkomst voor beleidsmakers, experten en innoveerders in de perishables sector. De dertiende editie vond virtueel plaats van 19 tot 21 oktober 2021. Als partners en promotors van het eerste uur, droeg Foodcareplus & Lancaster Logistics bij. Een van onze directeurs debatteerde mee over uitdagingen en  opportuniteiten in de sector.
Lees meer
Aan het laden