Achter de schermen van Remant

Nieuwsberichten

26.01.21
Africa Logistics - Nieuws
Onze Projects Logistics and Engineering divisie heeft zich aangesloten bij de Atlas Breakbulk Alliance.
Lees meer
15.01.21
Africa Logistics - Nieuws
Onze collega Caroline Laurijsen is één van de geselecteerden van '40 Under 40', een campagne geïnitieerd door AntwerpXL, die talenten van de breakbulk en heavy-lift industrie in de schijnwerpers zet.
Lees meer
10.01.21
Africa Logistics - Nieuws
Remant Africa Logistics heeft zich aangesloten bij Project Logistics Alliance. In dit wereldwijde netwerk van professionals wisselen we voortaan kennis en ervaringen uit op het gebied van projectlogistiek, engineering en speciale transporten.
Lees meer
19.11.20
Cool Logistics - Nieuws
Remant Cool Logistics neemt de coördinatie op zich om reefercontainers met een importlading te hergebruiken voor export. Om te vermijden dat reefercontainers leeg vervoerd worden over de weg, werd een optimalisatie gevonden door containers na levering meteen te hergebruiken en vervoeren via binnenvaart.
Lees meer
18.06.20
foodcareplus - Nieuws
Vanuit de voedingsindustrie zien we enkele tendensen en opportuniteiten als gevolg van COVID-19. Deze crisis duwt ons in de richting van innovatieve oplossingen. Zullen we een ‘digitale mind shift’ maken?
Lees meer
02.06.20
Remant - Nieuws
Remant biedt haar klanten van de verschillende business units ondersteuning bij Project Logistiek en Speciaal Transport. Dankzij jarenlange ervaring in complexe leveringen qua gewicht, omvang, traject, moeilijk bereikbare bestemmingen ... kunnen we onze klanten hier volledig in ontzorgen.
Lees meer
27.03.20
foodcareplus - Nieuws
PMA, Produce Marketing Association, organiseerde voor haar leden op 25 maart 2020 een virtuele town hall over de impact van de coronacrisis op de sector van verse voeding. Foodcareplus, lid van PMA en logistieke partner in de voedselketen, deelde inzichten in de Europese markt. We zetten enkele van de huidige knelpunten op een rijtje.
Lees meer
19.03.20
Remant - Nieuws
Naar aanleiding van de beslissingen die onze regering heeft genomen omtrent het Coronavirus/COVID-19 en ieders verantwoordelijkheid, hebben we besloten om onze manier van werken tijdelijk aan te passen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te perken.
Lees meer
Aan het laden