Nieuws

Remant gaat in zee met Artcore Society

In het kader van een complete rebranding van de Remant Groep, kondigden we op maandag 23 april het nieuwe logo aan met bijhorende website. Met deze nieuwe ‘look & feel’ willen we onze groepsstructuur verduidelijken en de niches van onze verschillende business units nog sterker in de verf zetten.

Dankzij onze langetermijnvisie bouwen we duurzame relaties op met onze zakenpartners en met deze rebranding onderstrepen we die visie en het belang van een vlotte, betrouwbare dienstverlening en samenwerking. Voor deze digitale (r)evolutie deden we beroep op de expertise van de website architecten van Artcore Society.

Om Remant klaar te stomen voor de toekomst, ontfermden zij zich over de wireframing en ontwikkeling van de nieuwe website. En dat zowel voor Remant.be als Derudder.fr, de Franse forwardinggroep waarin Remant sinds 2015 participeert. De branding van de sites werd uitbesteed aan een externe partner – Branding Today uit Mechelen.

De tandem Remant-Artcore Society reed een gesmeerd parcours. Het resultaat: een website die 100% futureproof is en naadloos geïntegreerd met de bestaande tracking-en tracingsystemen teneinde een nog vlottere service te kunnen bieden aan onze partners.

Marc Pirenne, lid van de bestuursraad van Remant Transport Architects: “Het team van Artcore Society bouwde een geavanceerde website met de nieuwste technologische snufjes. Het project liep vlotjes over de hele lijn: van brainstorming tot go-live. Een geslaagde samenwerking waarvan wij en onze bezoekers de vruchten plukken.”

Rust Remant nu op zijn lauweren? Ab-so-luut niet! Binnenkort schiet er al een ander project uit de startblokken: de vernieuwing van de tracking- en tracingsystemen. Bij Artcore Society lopen ze alvast warm voor de volgende digitale ‘tour de force’.

Lees hier het volledige artikel: https://pub.be/nl/remant-gaat-in-zee-met-artcore-society/

Meer informatie nodig?

Contacteer ons