Nieuws

  Remant Group implementeert duurzame strategie

  Vanuit onze innovatieve natuur bouwen we als Transport en Customs Architects aan een duurzame bedrijfsstrategie waar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen onlosmakelijk mee verbonden is. Zo willen we  een deel van de oplossing zijn voor de uitdagingen waar we met zijn allen voor staan. 

  We leven in een tijd waarin snel evoluerende geopolitieke, economische, maatschappelijke en milieu-uitdagingen onze manier van leven en werken beïnvloeden. Het is van bijzonder belang om te monitoren hoe bepaalde trends evolueren en welke risico’s en kansen ze met zich meebrengen. Daar wil Remant Groep proactief op inzetten.

  Door duurzame logistieke oplossingen te stimuleren, garanderen we dat de boeiende wereld van logistiek en douane ook aan volgende generaties een mooie toekomst kan bieden.

  We deden een uitgebreide oefening om onze strategie voor de komende jaren te bepalen. De uitkomst is evenwel geen breuk met het verleden. Onze duurzame bedrijfsstrategie toont een evolutie waarbij we ambities en acties voor de komende jaren hebben geformuleerd.

  In onze duurzame strategie richten we ons op vier belangrijke pijlers in onze dagelijkse activiteiten:

  We leggen deze weg af, voor u als klant, samen met onze partners, met aandacht voor onze medewerkers en onze leefomgeving. Want zo garanderen we dat de boeiende wereld van logistiek en douane ook aan volgende generaties een mooie toekomst kan bieden.

  Meer informatie nodig?

  Contacteer ons