Nieuws

Remant en foodcareplus bundelen de krachten

Met groot enthousiasme kondigen wij u aan dat Remant en foodcareplus de handen in elkaar slaan. Met ingang van 1 september opereert foodcareplus als onafhankelijke dochtermaatschappij onder de koepel van de Remant Groep. Binnen deze samenwerking bouwen zij mee aan een toekomst waarin innovatie centraal staat.

Doorheen de jaren heeft foodcareplus zich gepositioneerd als stabiele partner binnen de sector van perishables transport. Met een stabiele groei over de laatste 10 jaar en intensieve inzet in professionele training van het personeel, hebben zij zich duidelijk gedifferentieerd als perishable expert.

Dankzij deze samenwerking, kunnen we ons voortaan nog duidelijker positioneren als innovatieve en dynamische groep en breiden we onze diensten en ons netwerk uit onder dezelfde waarden om zo nog beter te kunnen beantwoorden aan de noden en wensen van onze partners en klanten. Daarbij staat de continuïteit van onze dienstverlening centraal en beogen we een transparante vertakking te behouden van de verschillende filialen.

Graag willen we Managing Director Mr. Kris Onghena bedanken voor de rol die hij gespeeld heeft in het faciliteren van deze nieuwe toekomst voor foodcareplus. Hij zal de firma verlaten voor een andere opportuniteit binnen de perishable sector. Steve Alaerts zal de rol van General Manager op zich nemen en rapporteert aan de Raad Van Bestuur, in welke Gaëtan de Schepper plaats zal nemen als onafhankelijk en niet-uitvoerend lid.

Deze samenwerking is een bundeling van de krachten tussen bestaande aandeelhouders en nieuwe aandeelhouders en verandert niets in de huidige relaties die foodcareplus heeft met haar klanten, partners en leveranciers. De exploitatiezetel blijft voorlopig in Wilrijk en verhuist naar Antwerpen in het najaar van 2018, de maatschappelijke zetel staat voortaan op de Oudeleeuwenrui 25, te 2000 Antwerpen.

Je kan hen vinden op www.foodcareplus.com

 

Foodcareplus Logistics nv
B.T.W. : BE 0701.679.291
Tel. : +32 3 242 91 50
E-mail : sales@foodcareplus.com
IBAN : BE94 7360 4976 5714

Maatschappelijke zetel:
Oudeleeuwenrui 25
2000 Antwerpen

Exploitatiezetel:
Sneeuwbeslaan 14
2610 Wilrijk

Nieuwsberichten

Meer informatie nodig?

Contacteer ons