Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Onze vacatures

foodcareplus

Transport Architect

Ga je graag de uitdagingen van reefertransporten in de internationale voedingsmarkt aan? Heb je een eerste werkervaring op zak en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Globe Logistics

Transport Architect (junior)

Spreekt de internationale forwarding en maritieme wereld jou aan? Ben je een harde werker die houdt van een uitdaging? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Lees meer
foodcareplus

Junior Transport Architect

Ben je klaar voor een boeiende uitdaging in de internationale markt van verse voeding? Zoek je een job in de logistieke sector en heb je ook de nodige achtergrond mee? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Customs

Cliënt coördinator

Als Cliënt Coördinator ben je hét aanspreekpunt voor een key account binnen het team van Customs Architects. Je staat in nauw contact met de klant, de rederij en de transporteur om een vlotte en optimale goederenstromen te faciliteren. Spreekt deze boeiende uitdaging je aan? Lees hier verder en stel je kandidaat!

Lees meer
Cool Logistics

Ervaren Transport Architect

Remant Cool Logistics is op zoek naar een flexibele en stressbestendige expediteur met enkele jaren ervaring. Je beheert zelfstandig exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen van A tot Z. Interesse? Bekijk hier de volledige vacature.

Lees meer
Customs

Customs Architect

Heb je een tweetal jaar ervaring in de douanewereld en ben je op zoek naar een boeiende werkomgeving? Heb je je eerste stappen gezet op het gebied van douane import en export en heb je al kennis gemaakt met douanesoftware? Dan zoeken we jou! Lees hier meer.

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer