Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Onze vacatures

Remant

HR Business Partner

We zoeken een HR Business Partner voor de Remant Groep. In deze rol kan je helemaal je weg vinden in soft HR. Je zal voor Remant Groep instaan voor de rekruteringen en weet de juiste mensen aan ons bedrijf te verbinden. Je houdt je ook bezig met werknemerstevredenheid en -ontwikkeling, employer branding, veiligheid en preventie en neemt de vertrouwensrol op. Kortom, een generalistische HR-functie met een ruime waaier van uitdagingen.

Lees meer
Globe Logistics

Transport Architect (junior)

Spreekt de internationale forwarding en maritieme wereld jou aan? Ben je een harde werker die houdt van een uitdaging? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Lees meer
foodcareplus

Transport Architect (junior)

Ben je klaar voor een boeiende uitdaging in de internationale markt van verse voeding? Zoek je een job in de logistieke sector en heb je ook de nodige achtergrond mee? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Africa Logistics

Ervaren Transport Architect - Brewery & Beverages

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn we op zoek naar een ervaren expediteur die zich graag wilt vastbijten in een nieuwe uitdaging. Naast enkele jaren ervaring, rekenen we op een goede portie motivatie om in de job te starten en een vlotte kennis van het Frans. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer hier!

Lees meer
Customs

Customs Architect - export (junior)

Heb je interesse in het douane luik als essentieel onderdeel van de logistieke keten en ben je gemotiveerd om je te verdiepen in deze douanematerie. Wil je als starter hier ervaring en kennis over opbouwen? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn!

Lees meer
Cool Logistics

Transport Architect (junior)

Remant Cool Logistics is op zoek naar een junior expediteur om het team te versterken. Heb je net je studies achter de rug en ben je op zoek naar een eerste werkervaring in de expeditie? Ben je op zoek naar een dynamische werkplek waar je je kan vastbijten in je job? Lees dan even verder en solliciteer nu!

Lees meer
Africa Logistics

Junior Transport Architect - Brewery & Beverages

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn wij op zoek naar een junior expediteur die als Transport Architect de beste service voor onze klant waarmaakt. Een eerste ervaring en een goede portie motivatie om in de job te starten, zijn vereist. Word jij onze nieuwe collega? Stel je kandidaat!

Lees meer
Remant

IT HELPDESK OFFICER

Are you interested in gaining experience in a wide range of in-house projects in a fast-changing business? Do you like to commit yourself to a new opportunity, have a problem-solving mentality and are keen to optimize processes? Then you are the person we are looking for!

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer