Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Onze vacatures

Customs

Customs Architect (ervaren)

Kent de douanewereld niet al te veel geheimen meer voor jou en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn! Je staat in voor de in- en uitvoerdocumenten alsook transitdocumenten, volgt dossiers inzake selectie nauw op and many more. Ben jij die doorwinterde declarant waar wij naar op zoek zijn? Lees hier verder!

Lees meer
Customs

Customs Architect (junior)

Heb je interesse in het douane luik als essentieel onderdeel van de logistieke keten en ben je gemotiveerd om je te verdiepen in deze douanematerie, maar beschik je nog niet over de nodige ervaring? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn! Bij ons start je als hulpdeclarant(e) en krijg je de nodige ondersteuning en bijkomende opleiding om je te ontwikkelen als douanedeclarant. Lees hier meer.

Lees meer
Remant

Transport Architect (ervaren / FR)

foodcareplus is op zoek naar een ervaren expediteur (min 3 jaar) met een sterke kennis van het Frans. Ben jij die ervaren matroos die altijd grip vindt op glad dek en heb jij die commerciële flair waar iedereen zo naar opkijkt? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Lees hier meer.

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer