Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Onze vacatures

Globe Logistics

Transport Architect (junior)

Ben jij een echte problem solver die niet bang is van een woelige zee? Ben jij iemand die altijd grip vindt op glad dek? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Lees meer
Globe Logistics

Transport Architect

Ben jij een echte problem solver die niet bang is van een woelige zee? Wil je je carrière verder uitbouwen in de logistieke sector en heb je al een eerste werkervaring achter de rug? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Bekijk hier de volledige vacature en solliciteer nu. We zoeken 2 nieuwe collega's om ons team te versterken.

Lees meer
Africa Logistics

Ervaren Transport Architect

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn we op zoek naar een ervaren expediteur die zich graag wilt vastbijten in een nieuwe uitdaging. Naast enkele jaren ervaring, rekenen we op een goede portie motivatie om in de job te starten en een vlotte kennis van het Frans. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer hier!

Lees meer
Cool Logistics

Ervaren Transport Architect

Remant Cool Logistics is op zoek naar een flexibele en stressbestendige expediteur met enkele jaren ervaring. Je beheert zelfstandig exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen van A tot Z. Interesse? Bekijk hier de volledige vacature.

Lees meer
Africa Logistics

Transport Architect (junior)

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn wij op zoek naar een junior expediteur die als Transport Architect de beste service voor onze klant waarmaakt. Ervaring is niet vereist, wel een goede portie motivatie om in de job te starten. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer hier!

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer