Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Onze vacatures

Globe Logistics

Transport Architect (junior)

Ben jij een echte problem solver die niet bang is van een woelige zee? Kijk je uit naar je eerste uitdaging in de logistieke sector of heb je al een eerste werkervaring achter de rug? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Bekijk hier de volledige vacature en solliciteer nu.

Lees meer
Remant

Transport Architect (junior, FR)

foodcareplus is op zoek naar een junior expediteur met goede kennis Frans om het team te versterken. Ben jij die nieuwe matroos op het schip die altijd grip vindt op glad dek? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Lees meer
Cool Logistics

Transport Architect (junior)

Remant Cool Logistics is op zoek naar een junior expediteur om het team te versterken. Heb je net je studies achter de rug en ben je op zoek naar een eerste werkervaring in de expeditie? Ben je op zoek naar een dynamische werkplek waar je je kan vastbijten in je job? Lees dan even verder en solliciteer nu!

Lees meer
Lancaster Logistics

Transport Architect (junior / FR)

Ben jij een echte problem solver die niet bang is van een woelige zee en heb je al een eerste werkervaring achter de rug? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Reefer ervaring is geen must, een hartig woordje Frans wel. Bekijk hier de volledige vacature en solliciteer nu.

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer