Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Welkom bij Remant

Bij Remant hechten we veel belang aan het welzijn van onze werknemers. Familiale verbondenheid, wederzijds respect en een open communicatie staan bij ons centraal. We streven ernaar om al onze medewerkers het gevoel te geven een gewaardeerde schakel te zijn van een groter geheel en stimuleren hen om hun specifieke talenten te ontplooien.

Remant Groep is een familiaal bedrijf waar langetermijndenken, maatschappelijk verantwoord ondernemen en corporate governance onze uitgangspunten zijn. Lees hier meer over onze waarden en geschiedenis. 

Onze vacatures

foodcareplus

Transport Architect

Ben je klaar voor een boeiende uitdaging in de internationale markt van verse voeding? Zoek je een job in de logistieke sector en heb je ook de nodige achtergrond mee? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Globe Logistics

Transport Architect junior

Ben jij een echte problem solver die niet bang is van een woelige zee? Wil je je carrière verder uitbouwen in de logistieke sector en heb je al een eerste werkervaring achter de rug? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Bekijk hier de volledige vacature en solliciteer nu.

Lees meer
Cool Logistics

Transport Architect

Remant Cool Logistics is op zoek naar een  expediteur om het team te versterken. Ben je op zoek naar een dynamische werkplek waar je je kan vastbijten in je job? Lees dan even verder en solliciteer nu!

Lees meer
Africa Logistics

Junior Transport Architect

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn wij op zoek naar een junior expediteur die als Transport Architect de beste service voor onze klant waarmaakt. Een eerste ervaring en een goede portie motivatie om in de job te starten, zijn vereist. Word jij onze nieuwe collega? Stel je kandidaat!

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer

Wie zoeken we?

Bij de Remant Groep komen niet enkel kandidaten aan bod die al in hun opleiding voor logistiek kozen. Communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid, ICT-vaardigheden, talenkennis en teamspirit staan centraal bij onze selecties. Eigen initiatief en zelfontplooiing moedigen we sterk aan.

Iedereen die start binnen Remant krijgt een interne opleiding, gekoppeld aan externe modulaire technische bijscholing. Vanuit onze Remant Academy bieden we zowel interne als externe opleidingskansen.

Wat verwachten wij? Een can-do mentaliteit, hands-on approach en flexibiliteit.

Wat bieden we jou?

Remant voorziet een marktconforme verloning aangevuld met een volledig verzekeringspakket dat bestaat uit een hospitalisatiepolis, groepsverzekering en collectieve verzekering voor gezondheidszorg.

We hechten veel belang aan een comfortabele en ergonomische werkplek. Onze Remant Health Club laat je kennis maken met een gezonde en sportieve levensstijl. Wekelijks wordt er vers fruit geleverd op kantoor. s’ Middags ontmoeten we elkaar tijdens de lunch in onze nieuwe ruimte ‘Atlantic’

Iedereen krijgt de mogelijkheid om een bedrijfsfiets te gebruiken voor het woon-werkverkeer. Lees meer over ons fietsbeleid. 

Bij Remant kom je terecht in een collegiale werkomgeving in hartje Antwerpen, gelegen nabij het trendy, bruisende Eilandje en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, bus, tram, velo).

Teamwork

Bij Remant staat het team centraal. We investeren sterk in de coaching van onze medewerkers, en zetten intern heel wat opleidings- en trainingstrajecten op. Zowel individueel als in groep. Hierdoor beschikken al onze teamleden over een uitgebreide expertise. Ze streven ernaar om deze persoonlijke aanpak ook door te laten sijpelen in de relatie met onze klanten.

 

Werkomgeving

Remant opereert vanuit Antwerpen, een van de belangrijkste havensteden ter wereld. Sinds 2003 zijn we gevestigd in het huidige Pakhuis Ahrant aan het Antwerpse Eilandje, één van de oudste pakhuizen in deze buurt (bouwjaar 1848) en een voormalig zakkenmagazijn.

Dit beschermd monument en bouwkundig erfgoed getuigt nog van de ontwikkeling van de Antwerpse haven in noordelijke richting. Die nieuwe ontplooiing van de haven maakte de bouw van een hele reeks nieuwe pakhuizen noodzakelijk.

Dankzij deze centrale ligging zijn onze kantoren ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, bus, tram, velo).

Remant

Oudeleeuwenrui 25
2000 Antwerpen
België

Wil je meer info?

Contacteer ons!

Werknemer testimonials

Laurens - Transport Architect

Bij Remant worden zelfstandigheid en ambitie toegejuicht en ook het sociale en familiale aspect van de Groep is voor mij één van de troeven.

Lees meer arrow

Jan - Transport Architect

Ik heb bij Remant Africa Logistics een aangename en boeiende werkomgeving gevonden. De maritieme sector was nieuw voor mij. Ik heb de kans gekregen om alles stap voor stap te ontdekken en nieuwe dingen bij te leren.

Lees meer arrow

Christophe - Transport Architect

“Al meteen bij mijn eerste gesprek bij Remant Globe Logistics voelde ik weer waarom ik ooit voor expeditie had gekozen: de goesting om er met een team kameraden in te vliegen, om samen de uitdaging van de klant aan te gaan!”

Lees meer arrow

Nils - Transport Architect

"Bij Remant is er ruimte voor eigen inbreng, persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en nieuwe uitdagingen. Ik zie het bedrijf elke dag groeien."

Lees meer arrow

Vanessa - Transport Architect

"Ik krijg veel steun en appreciatie voor wat ik doe. Als medewerker van Remant Globe ben je een waardevolle schakel in het bedrijf."

Lees meer arrow

Robin - Transport Architect

"Als Transport Architect werken we met een eigen klantenportefeuille voor wie we het gehele logistieke plaatje uitwerken. Zo heb je een grote betrokkenheid en voldoening."

Lees meer arrow

Margot - Transport Architect

"Dankzij een goede onboarding heb ik vlot mijn weg gevonden. Ik zit in een team waar het goed klikt op professioneel én collegiaal vlak. Het internationale karakter van de job maakt het erg boeiend."

Lees meer arrow

Jaouad - Transport Architect

"Bij Remant Globe Logistics heb ik een sterk gevoel van samenhorigheid, respect en engagement, zowel naar klanten en leveranciers toe als onderling in het team."

Lees meer arrow

Michaël - Transport Architect

Ik kreeg de kans om deze verantwoordelijke en uitdagende job aan te gaan en het bevalt me erg goed.

Lees meer arrow

Sofie - Transport Architect

Ik maak deel uit van een jong team van Remant Cool Logistics en werk in een ongedwongen sfeer. Ik voel me hier helemaal thuis.

Lees meer arrow

Margriet - Transport Architect

De samenhorigheid in het team zorgt dat iedereen gemotiveerd aan de dag begint.

Lees meer arrow

Bernd - Transport Architect

Gelukkig kan ik steeds met mijn vele vragen terecht bij mijn geduldige collega’s

Lees meer arrow

Milo - Transport Architect

"Ik had hier en daar al opgevangen dat collega’s in het verleden een succesvolle interne switch maakte. Door mijn goede banden bij Remant Cool Logistics kon ik er aan de slag gaan als Transport Architect."

Lees meer arrow

Monique - Transport Architect

“Werken bij Lancaster Logistics is letterlijk grensverleggend. Zelfs na 17 jaar als expediteur bij de firma (voorheen Lancaster), is een gewone werkdag nooit zomaar ‘gewoon’. Het internationale karakter van het bedrijf en de sociale contacten maken dat ik na al die tijd nog steeds ontzettend veel voldoening uit mijn job haal.”

Lees meer arrow

Firdaouss - Transport Architect

"Wat ik van dag 1 heb mogen waarnemen, is dat foodcareplus niet zomaar een bedrijf is. Het is een bedrijf met een verhaal, met enorm veel potentieel en met een groot doel voor ogen…”

Lees meer arrow

Thomas - Transport Architect

“Ondanks de grootte van de Groep, merk je echt die verbondenheid tussen de filialen, en dat is een beetje de rode draad hier. We zitten hier zeker goed!”

Lees meer arrow

Koen - Transport Architect

"Binnen Remant heb je veel groeikansen en talrijke mogelijkheden voor on-the-job learning. "

Lees meer arrow

Emilie - Transport Architect

"Ik vind onderling respect erg belangrijk. Bij Remant is dit zeker sterk aanwezig; tussen collega’s bij Foodcareplus én collega’s van de andere entiteiten. Ik zit er niet mee in om iets te vragen, iedereen is behulpzaam en neemt de tijd voor elkaar, er heerst een ‘open door policy’."

Lees meer arrow

Kim

"Als Credit Controller bij Finance heb ik veel contact met alle Remant entiteiten. Dit maakt mijn dagelijks werk erg afwisselend en dat bevalt me."

Lees meer arrow

Florence - Account Manager

De zelfstandigheid waarbij ik dossiers van A tot Z behandel en de wisselwerking met de collega’s zijn troeven in deze job.

Lees meer arrow

Bart - Customs Architect

"Het douanewerk is een boeiend aspect van de logistieke sector met veel afwisseling en internationale contacten."

Lees meer arrow

Amin - Customs Architect

"Ik krijg bij Remant Customs de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan terwijl de collega’s me bijstaan met advies en uitleg."

Lees meer arrow

Machteld - Client Coordinator

"Terugblikkend vind ik dat ik al een heel leerrijk traject heb doorlopen binnen Remant Customs. Er komen tal van groeikansen en opportuniteiten op je pad."

Lees meer arrow

Tom - Customs Architect

"Bij Remant Customs heb ik sinds de eerste dag een hele boeiende job met veel afwisseling."

Lees meer arrow