Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Onze vacatures

foodcareplus

Transport Architect

Ga je graag de uitdagingen van reefertransporten in de internationale voedingsmarkt aan? Heb je een eerste werkervaring op zak en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zoeken we jou!

Lees meer
foodcareplus

Junior Transport Architect

Ben je klaar voor een boeiende uitdaging in de internationale markt van verse voeding? Zoek je een job in de logistieke sector en heb je ook de nodige achtergrond mee? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Africa Logistics

Ervaren Transport Architect - voor Brewery & Beverages divisie

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn we op zoek naar een ervaren expediteur die zich graag wilt vastbijten in een nieuwe uitdaging. Naast enkele jaren ervaring, rekenen we op een goede portie motivatie om in de job te starten en een vlotte kennis van het Frans. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer hier!

Lees meer
Cool Logistics

Ervaren Transport Architect

Remant Cool Logistics is op zoek naar een flexibele en stressbestendige expediteur met enkele jaren ervaring. Je beheert zelfstandig exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen van A tot Z. Interesse? Bekijk hier de volledige vacature.

Lees meer
Cool Logistics

Transport Architect (junior)

Remant Cool Logistics is op zoek naar een junior expediteur om het team te versterken. Heb je net je studies achter de rug en ben je op zoek naar een eerste werkervaring in de expeditie? Ben je op zoek naar een dynamische werkplek waar je je kan vastbijten in je job? Lees dan even verder en solliciteer nu!

Lees meer
Customs

Customs Architect (junior) - Brexit team

Heb je interesse in het douane luik als essentieel onderdeel van de logistieke keten en ben je gemotiveerd om je te verdiepen in de douanematerie en wij hier kennis en ervaring in opbouwen? Dan ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn!

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer