Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Onze vacatures

Africa Logistics

Transport Architect (junior)

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn we op zoek naar een junior expediteur die zich graag wil vastbijten in een nieuwe uitdaging. Ervaring is niet vereist, wel een goede portie motivatie om in de job te starten en een vlotte kennis Frans. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer hier!

Lees meer
Remant

Communication Wizard

Ben jij helemaal gebeten door het communicatieluik en heb je een vlotte pen? Heb je een oog voor branding en ken je je weg op de voornaamste social media kanalen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Bij Remant zijn we op zoek naar iemand die zich als kameleon beweegt binnen het team en makkelijk schakelt in alles wat met communicatie te maken heeft. Bekijk hier de volledige vacature!

Lees meer
Customs

Customs Architect (2j ervaring)

Heb je een tweetal jaar ervaring in de douanewereld en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring op gebied van douane import en export en heb je al eens kennis gemaakt met de programma’s Organi en Streamsoftware? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn! Lees hier meer.

Lees meer
Remant

Admin support Finance

Ben jij administratief sterk onderbouwd en heb je een feeling voor cijfers? Bijt jij je graag vast in een nieuw project en leg je een sterke focus aan de dag? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je ondersteunt onze finance afdeling en legt je toe op een divers takenpakket. Lees hier meer.

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer