Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Onze vacatures

foodcareplus

Transport Architect (expediteur - junior)

Ben je klaar voor een boeiende uitdaging in de internationale markt van verse voeding? Zoek je een job in de logistieke sector en heb je ook de nodige achtergrond mee? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Africa Logistics

Ervaren Transport Architect (expediteur)

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn we op zoek naar een ervaren expediteur die zich graag wilt vastbijten in een nieuwe uitdaging. Naast enkele jaren ervaring, rekenen we op een goede portie motivatie om in de job te starten en een vlotte kennis van het Frans. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer hier!

Lees meer
Africa Logistics

Ervaren administratief Assistent (e) - logistiek

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn wij op zoek naar een ervaren administratief assistent die de beste service voor onze klanten ondersteunt. Wil jij het team van Brewery & Beverages komen versterken? Stel je kandidaat!

Lees meer
Cool Logistics

Transport Architect (expediteur - junior)

Remant Cool Logistics is op zoek naar een junior expediteur om het team te versterken. Heb je net je studies achter de rug en ben je op zoek naar een eerste werkervaring in de expeditie? Ben je op zoek naar een dynamische werkplek waar je je kan vastbijten in je job? Lees dan even verder en solliciteer nu!

Lees meer
Customs

Customer service medewerker export

Als Customer service medewerker export ben je hét aanspreekpunt voor een key account binnen het team van Customs Architects. Je staat in nauw contact met de klant, de rederij en de transporteur om een vlotte en optimale goederenstromen te faciliteren. Spreekt deze boeiende uitdaging je aan? Lees hier verder en stel je kandidaat!

Lees meer
Africa Logistics

Junior Transport Architect (expediteur)

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn wij op zoek naar een junior expediteur die als Transport Architect de beste service voor onze klant waarmaakt. Een eerste ervaring en een goede portie motivatie om in de job te starten, zijn vereist. Word jij onze nieuwe collega? Stel je kandidaat!

Lees meer
Customs

Customer service medewerker import

Als Customer service medewerker import ben je hét aanspreekpunt voor een key account binnen het team van Customs Architects. Je staat in nauw contact met de klant, de rederij en de transporteur om een vlotte en optimale goederenstromen te faciliteren. Spreekt deze boeiende uitdaging je aan? Lees hier verder en stel je kandidaat!

Lees meer
Remant

HR & Marketing Professional

Wil jij als HR & Marketing Professional mee uitstraling geven aan Remant Transport Architects? Ontdek hier de vacature. We horen graag waarom jij een goede kandidaat bent.

Lees meer
Customs

Declarant (junior)

Spreekt de douanewereld je aan en heb je zin in een logistieke uitdaging? Beschik je over een diploma in een administratieve richting of heb je ervaring in een administratieve functie? Dan kan deze vacature voor junior declarant iets voor jou zijn!

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer