Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Onze vacatures

Globe Logistics

Transport Architect (junior)

Ben jij een echte problem solver die niet bang is van een woelige zee? Kijk je uit naar je eerste uitdaging in de logistieke sector of heb je al een eerste werkervaring achter de rug? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Bekijk hier de volledige vacature en solliciteer nu.

Lees meer
Customs

Customs Architect (junior)

Heb je interesse in het douane luik als essentieel onderdeel van de logistieke keten en ben je gemotiveerd om je te verdiepen in deze douanematerie, maar beschik je nog niet over de nodige ervaring? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn!

Lees meer
Africa Logistics

Transport Architect (junior)

Voor het team van Remant Africa Logistics zijn we op zoek naar een junior expediteur die zich graag wil vastbijten in een nieuwe uitdaging. Ervaring is niet vereist, wel een goede portie motivatie om in de job te starten en een vlotte kennis Frans. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer hier!

Lees meer
Remant

Communication Wizard

Ben jij helemaal gebeten door het communicatieluik en heb je een vlotte pen? Heb je een oog voor branding en ken je je weg op de voornaamste social media kanalen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Bij Remant zijn we op zoek naar iemand die zich als kameleon beweegt binnen het team en makkelijk schakelt in alles wat met communicatie te maken heeft. Bekijk hier de volledige vacature!

Lees meer
Customs

Customs Architect (2j ervaring)

Heb je een tweetal jaar ervaring in de douanewereld en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring op gebied van douane import en export en heb je al eens kennis gemaakt met de programma’s Organi en Streamsoftware? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn! Lees hier meer.

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer