Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Werken bij Remant: logistiek met een persoonlijke aanpak

Onze vacatures

foodcareplus

Transport Architect (junior)

Ben jij een echte problem solver die niet bang is van een woelige zee? Ben je op zoek naar een job in de logistieke sector en heb je ook de nodige achtergrond mee? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Lees meer
Cool Logistics

Transport Architect (ervaren)

Remant Cool Logistics is op zoek naar een junior expediteur om het team te versterken. Heb je net je studies achter de rug en ben je op zoek naar een eerste werkervaring in de expeditie? Ben je op zoek naar een dynamische werkplek waar je je kan vastbijten in je job? Lees dan even verder en solliciteer nu!

Lees meer
Lancaster Logistics

Transport Architect (junior)

Ben jij een echte problem solver die niet bang is van een woelige zee en heb je al een eerste werkervaring achter de rug? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Reefer ervaring is geen must, een hartig woordje Frans wel. Bekijk hier de volledige vacature en solliciteer nu.

Lees meer
Customs

Customs Architect (2j ervaring)

Heb je een tweetal jaar ervaring in de douanewereld en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring op gebied van douane import en export en heb je al eens kennis gemaakt met de programma’s Organi en Streamsoftware? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn! Lees hier meer.

Lees meer
Remant

Spontane sollicitatie

Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien wij voortdurend. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Solliciteer hier!

Lees meer