Nieuws

  Remant renoveert haar kantoren en opent nieuwe ontmoetingsruimte

  Remant Groep is in de Antwerpse wijk het Eilandje in twee kantoorgebouwen gehuisvest. Beide panden zijn voormalige pakhuizen met een rijke historiek en veel uitstraling. Typisch aan dergelijke gebouwen is dat ze de nodige uitdagingen met zich meebrengen om ze te moderniseren en energiezuinig te maken. Niettemin maken we daar volop werk van. Gedurende enkele jaren worden de werkplekken, vergaderzalen, ontmoetingsruimten … gefaseerd gerenoveerd met aandacht voor het welzijn en comfort van medewerkers én voor energiebesparende ingrepen.

  Als eerste werd een grote gemeenschappelijke ruimte in het kantoorgebouw aan de Godefrisduskaai onder handen genomen. Laure Decostere, Human Capital Officer, licht deze keuze toe: “Remant zet actief in op hybride werken waarbij op kantoor en thuis werken gecombineerd kunnen worden. We merken dat onze collega’s belang hechten aan sociaal contact op de werkvloer.”

  Naast een goede en ergonomische werkplek, is er veel vraag naar een ruimte om elkaar te ontmoeten.

  “Buitenom een goede en ergonomische werkplek, is er veel vraag naar een ontmoetingsplek. Daarom maakten we van de renovatie en inrichting van zaal Atlantic een prioriteit. We organiseren regelmatig trainingen en beschikken over een Remant Health Club en Remant Culture Club waar ook een ruim aanbod van activiteiten uit voortkomt dat we nu onderdak kunnen bieden.

  Medewerkers werden actief betrokken en bevraagd over hun wensen en noden voor een efficiënte en aangename werkplek. We trachten zo veel als mogelijk hier tegemoet aan te komen. In samenwerking met een gespecialiseerde firma werd de ruimte heringericht. Bij de materiaalkeuze en selectie van meubilair waren duurzame en lokale materialen een belangrijke parameter.

  Met Atlantic beschikken we over een eigentijdse en multifunctionele plek waar we opleidingen zullen organiseren, ’s middags gezellig samen kunnen lunchen, klanten verwelkomen en nog veel meer. Het is een mooie aanwinst voor het Remant team die door iedereen gewaardeerd zal worden.”  Op maandag 18 september werd Atlantic feestelijk geopend. De collega’s die er bij waren, reageerden alvast erg enthousiast.  

  Wil je meer weten over werken bij Remant Groep? Lees hier verder. 

  Nieuwsberichten

  Meer informatie nodig?

  Contacteer ons