Nieuws

Internationale Vrouwendag

Annick Pauwels, Transport Architect en Eveline Quintelier, Receptioniste

We zetten graag enkele van onze collega’s in het zonnetje naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag op 8 maart. Eveline Quintelier, Receptioniste en Annick Pauwels, Transport Architect zijn slechts twee van de vrouwelijke krachten die dagelijks hun schouders zetten onder het succes van Remant. Een korte kennismaking.

“Het team van Remant Globe telt een dertigtal medewerkers waarvan een tiental vrouwen. We zijn een jonge en dynamische ploeg waarin samenwerken en klantgerichtheid voorop staan. Als expediteur heb ik vooral mannelijke collega’s en contactpersonen bij de klanten en dat loopt prima. Onze sector kan nog wel wat vrouwelijk talent gebruiken.” vertelt Annick.

De expeditiesector is nog veelal een mannenwereld. Maar het lukt aardig om als vrouw je weg te vinden en succesvol te zijn.

Eveline: “Dankzij mijn onthaalfunctie kom ik met heel de organisatie in contact en hoor en zie ik veel internationale klanten. Daardoor ken ik Remant van binnen en van buiten. Door al deze contacten is elke dag anders, wat het boeiend maakt.”
Bij Remant hechten we veel belang aan het welzijn van onze werknemers. Familiale verbondenheid, wederzijds respect en een open communicatie staan bij ons centraal. We streven ernaar om al onze medewerkers het gevoel te geven een gewaardeerde schakel te zijn van een groter geheel en stimuleren hen om hun specifieke talenten te ontplooien. Remant is regelmatig op zoek naar nieuw talent om het team te versterken. Kijk onder Werken bij Remant voor de actuele vacatures.

Nieuwsberichten

Meer informatie nodig?

Contacteer ons