Toekomstgedreven

Digitalisering is troef

We houden onze blik voortdurend op de toekomst gericht, en we verwelkomen nieuwe technologische ontwikkelingen met een open visie.

Remant werkt met up-to-date softwarepakketten en Cloud-toepassingen, en volgt de razendsnelle digitalisering op de voet. We investeren continu in nieuwe toepassingen in ons vakgebied.

Rechtstreekse input van transportopdrachten vanuit de ERP systemen van onze klanten in onze systemen is mogelijk. De klant kan de vooruitgang van zijn transport gedurende het hele traject mee opvolgen, van bestelling over afhandeling tot facturatie.

Disruptie als een kans.

Onder de indruk? Met ons werken?

Contacteer ons

Expert in logistieke niches

Wij bieden u bijna 40 jaar ervaring en knowhow van het volledige expeditietraject. Onze Transport Architecten tekenen uw optimale logistieke traject van A tot Z uit.

Lees meer

Douane-agentuur

De douane-activiteiten zijn strikt afgescheiden van de expeditie-activiteiten, en vormen binnen de Remant Groep een zelfstandige en neutrale eenheid.

Lees meer

Persoonlijke service & inzet op lange termijn

Bij Remant bouwen we lange-termijnrelaties uit met onze klanten. We spelen snel en flexibel in op uw wensen en behoeften, en we werken uw logistiek traject volledig op maat uit.

Lees meer