Nieuws: Evenementen

Puratos event 2018 : Club Cirque

Op vrijdag 7 december nodigde foodcareplus alle medewerkers van Puratos uit voor een bezoek aan het Havenhuis in Antwerpen en een avond vertier in Club Cirque. De samenwerking tussen beide bedrijven gaat terug tot 2005. Ondertussen heeft foodcareplus voor Puratos bijna 405 000 ton bakkerij-en chocoladeproducten intercontinentaal vervoerd. Om deze sterke relatie te vieren, organiseren ze elk jaar een get together waar beide bedrijven een glaasje drinken op de fijne samenwerking.

De eerste stop werd gemaakt aan het Havenhuis, de hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen, waar de gasten een uitgebreide rondleiding kregen in het kantoorgebouw ontworpen door de architecte Zaha Hadid. De Antwerpse ‘diamant’ is de thuishaven voor 500 medewerkers van het Havenbedrijf en fungeert als ontmoetingsplaats voor de vele internationale contacten van de Antwerpse Havengemeenschap.

Nadien zetten ze de reis verder naar het Antwerpse Eilandje waar de gasten de deuren van Club Cirque betreedden.  De avond was volledig gehuld in thema: bediening van de catering werd voorzien door in thema gestylede creaturen die de gasten voorzagen van kleine hapjes door middel van vliegende mandjes en andere attributen. Muzikale noten, gekozen door de gasten, werden ter plaatse live gebracht met begeleiding van piano.

.

Nieuwsberichten

Meer informatie nodig?

Contacteer ons