Nieuws

Derudder: inhuldiging van het nieuwe hoofdkantoor

Derudder huldigde gisteren (5 april) haar nieuwe hoofdzetel in onder de aanwezigheid van de burgermeester van Le Havre en genodigden en onthulde daarbij het nieuwe logo en de vernieuwde website van Derudder en Remant.

Remant en Derudder besloten samen een nieuw logo en nieuwe huisstijl in het leven te roepen. Na meer dan 6 maanden aan onderzoek en uitwisseling, kozen we voor een volledig nieuwe uitstraling in lijn met onze missie als transport architecten.

Na 40 jaar gevestigd te zijn op de Boulevard Jules Durand, van welke 30 jaar op nummer 68 en gelijklopend met deze rebranding, besloot Derudder om de innovatieve keuze te maken en hun hoofdzetel op te zetten in Le Havre Aéroport. Deze wijk in volle ontwikkeling bestaat uit een mix van groene ruimte, nieuwe kantoren, woonwijken en een diversiteit aan bedrijven. Voor dit project stelden ze de Parijse Architect BOMA aan die de kantoren nieuw leven in blies en de werkstructuur over een volledig andere boeg gooide.

Derudder bracht enkele van haar key partners en klanten van Le Havre samen voor de onthulling van deze complete rebranding. De Heer Luc LEMONNIER, burgemeester van Le Havre, bedankte Derudder voor de keuze van deze locatie voor hun nieuwe kantoren in zijn speech. De inhuldiging kende een vervolg in het Oscar Niemeyer Center in Le Havre.

Meer informatie nodig?

Contacteer ons