NL - FR - EN


 

Waarom Remant?
Remant is al meer dan 30 jaar een gevestigde naam in de maritieme expeditiesector en opereert vanuit een van de belangrijkste havensteden ter wereld. Door een bewuste keuze te maken op het vlak van aangeboden activiteiten, realiseren wij een hoge toegevoegde waarde in onze dienstverlening.

Onze mensen zijn toegewijd en flexibel, technisch zeer bedreven én creatief. Het is precies deze combinatie waardoor zij de naam "transportarchitecten" verdienen. Steen voor steen tekenen deze experten voor u een optimaal logistiek traject uit. Zij begeleiden u van a tot z en putten daarbij uit de jarenlange ervaring die Remant op alle expeditiedomeinen in huis heeft, een backoffice zonder weerga. Met onze multilogistieke knowhow loodsen wij u veilig doorheen het volledige expeditietraject, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Snelheid en nauwkeurigheid gaan hand in hand dankzij een doorgedreven automatisering van de productieprocessen. Wij hebben een zeer open visie ten aanzien van nieuwe technologische ontwikkelingen en putten daar een groot deel van onze kracht uit.

Wij geloven sterk in complementaire partnerships. Dankzij de nauwe samenwerking met onze partners op alle continenten bieden wij u betrouwbare transportoplossingen, waar ook ter wereld. Wij koesteren onze jarenlange ervaring op en in Afrika. Dit continent beschouwen wij als een van de hoofdpijlers van onze strategie.

Wij hebben referenties in de meest diverse domeinen en nichemarkten : brouwerijbenodigdheden, dranken, voeding (zowel diepvries, gekoeld als ambient), voedingsadditieven, oliën zowel industrieel als voor menselijke consumptie, hulpgoederen, textiel, tapijten, papier, metalen en plastics, chemie en agrochemie, filmproducten, het volledige gamma rollend materiaal (auto’s, vrachtwagens, industriële machines, ...)

Remant is behalve logistiek expert ook al vele jaren een hoofdrolspeler in douanezaken, een markt die zich sterk concentreert en volop in evolutie is.