NL - FR - EN


Cool Logistics


Inspelend op het steeds groeiend aandeel van reefertransporten in de wereldwijde handelsstromen werd eind 2010 binnen de Remant groep een aparte, gespecialiseerde entiteit opgericht: Remant Cool Logistics.

Gesteund door onze internationale allianties leveren wij een complete logistieke dienstverlening op maat met inbegrip van voor- en natransport onder actieve koeling, douaneformaliteiten, veterinaire en phytosanitaire keuringen, tijdelijke opslag, consolidatie, pre- en posttrip controles en permanente monitoring.

Onze IT infrastructuur biedt een antwoord op uw persoonlijke rapporteringseisen, die weldra via een web based toepassing ter beschikking zal zijn.

Ons gespecialiseerd team en de open communicatiecultuur eigen aan Remant, verlenen u transparante, professionele voorkennis over de talrijke uitdagingen die met intermodaal, temperatuurgeleid vervoer gepaard gaan.Wij zijin er trots op lid te zijn van WCA Perishables, wereldwijde organisatie van ondernemingen gespecialiseerd in het transport en de behandeling van geconditioneerde voedingswaren.
http://www.wcaperishables.com/Directory/LCL

In uitvoering van onze strategie rond de verdere ontplooiing van onze reeferactiviteiten werd in juli 2013 overgegaan tot de oprichting van Remant Cool Logistics BV ter facilitering van de trafieken in Nederland.